Studio Oranž

Frizerski studio Oranž, sanje so se uresničile!

Ne samo da pravijo, resnica je, da se človek rodi z nekim posebnim darom. Tako kot je dobil bivši predsednik Kučan v zibko položene kratke nogice in pogled izpod čela, s katerim je ves svet očaral in brez besed pokazal, kakšna je v resnici Slovenija (majhna, torej), tako sem jaz že v trebuhu moje mame s škarjami razgrajal in samo malo je manjkalo, da bi prerezal popkovino, ker las pač nisem našel. K sreči sem se prej vrgel iz maminega trebuha in potem v svoji posteljici od prvega trenutka naprej spal s škarjami in glavnikom, dokler nisem zrasel v takega velikega fanta, da sem se lahko tudi v resnici igral s škarjami – glavnik so mi dovolili že prej.

Če tudi vi vsako jutro vstanete z istimi svojstvenimi mislimi in sanjami, potem imamo skupno točko. No, jaz nisem nič odlašal, ampak sem enostavno vzel stvari v svoje roke, in se po nekaj letni praksi pri raznih domačih in tujih frizerjih ter stilistih odločil za svoj salon.

Svoj prvi frizerski salon sem odprl v Lenartu, v trgovskem centru Klasek, ki je zelo uspešno deloval 10 let, ob prelomnici pa sem se odločil stopiti na novo pot in svoje dosedanje delo nadgraditi. Tako nas od novembra 2014 najdete na novi lokaciji v samem centru mesta Maribor, kjer za vas ustvarjam s popolnoma novo ekipo frizerskih mojstrov in vam pod našo streho, zraven modne in urejene pričeske, ponujamo še zmeraj urejene trepalnice izpod prstov Katje Godec – Xtreme Lashes, stilsko svetovanje v modnem ateljeju DH Fashion, kjer mlad modni oblikovalec David Hojnik ustvarja unikaten nakit ter ekskluzivna oblačila in dodatke, za piko na I pa vam je na voljo tudi priznana make up umetnica Doroteja Premužič – Diamondee Make Up, ki poskrbi za vrhunsko ličenje in za to ponuja tudi tečaje.

Čakam, da zadovoljim vse vaše želje…
…v zvezi s frizuro, da ne bo pomote!

Za vse ostale modne želje pa poskrbi moj razširjeni team!