Studio Oranž

Frizerski studio Oranž, sanje so se uresničile!

Ne samo da pravijo, resnica je, da se človek rodi z nekim posebnim darom. Tako kot je dobil bivši predsednik Kučan v zibko položene kratke nogice in pogled izpod čela, s katerim je ves svet očaral in brez besed pokazal, kakšna je v resnici Slovenija (majhna, torej), tako sem jaz že v trebuhu moje mame s škarjami razgrajal in samo malo je manjkalo, da bi prerezal popkovino, ker las pač nisem našel. K sreči sem se prej vrgel iz maminega trebuha in potem v svoji posteljici od prvega trenutka naprej spal s škarjami in glavnikom, dokler nisem zrasel v takega velikega fanta, da sem se lahko tudi v resnici igral s škarjami – glavnik so mi dovolili že prej.

Studio Oranž
Če tudi vi vsako jutro vstanete z istimi svojstvenimi mislimi in sanjami, potem imamo skupno točko. No, jaz nisem nič odlašal, ampak sem enostavno vzel stvari v svoje roke, in se po nekaj letni praksi pri raznih domačih in tujih frizerjih ter stilistih odločil za svoj salon.

Zdaj me torej najdete v Lenartu, v trgovskem centru Klasek, in ne – ne boste me zgrešili! Tam, kjer bo najbolj močan odsev oranžne barve z nekaj pridiha zelene (če prevedem: oranžna za energijo in zelena za pomiritev), tam je Goran s svojo Ekipo.

Čakam, da zadovoljim vse vaše želje…
…v zvezi s frizuro, da ne bo pomote!